dissabte, 15 de febrer del 2014

MAPFRE: "PICASSO. EN EL TALLER"



LA RELACIÓ DEL GENI AMB EL SEU ESTUDI
La Fundació Mapfre ens apropa a l'espai de treball de Picasso, el laboratori d'on van surgir les més grans innovacions estilístiques i creatives del segle XX.


En aquesta exposició es poden veure les aproximacions de Picasso al tema del taller, al llarg del temps, així com la seva evolució estilística. La mostra, que inclou una gran varietat de gèneres artístics des de pintura i dibuix fins obra gràfica i diverses peces de ceràmica, aplega prop de 80 teles, 60 dibuixos i gravats, 20 fotografies i més d'una desena de paletes de l'artista.


El paper protagonista de Picasso en l'esdevenir de l'art al segle XX condueix a dirigir la seva mirada cap al seu taller, el lloc on creava. Un espai que, per si sol, per a Picasso, era un tema sobre el qual reflexionar.


La Fundació Mapfre presenta un web monogràfic de l'exposició "Picasso. En el taller", amb la que es poden conèixer tots els detalls que permeten apreciar com el taller de Picasso es converteix en el centre sobre el qual gravita tota la seva creació, el lloc en què s'entrellaça el seu art i la seva vida. 


L'exposició es podrà veure a les Sales de Recoletos de la Fundació Mapfre, a Madrid, des del 12 de febrer fins a l'11 de maig de 2014.