dissabte, 24 d’octubre del 2009

ELS SOCIS ES LLUEIXEN

Aquesta setmana passada ha estat de les més intenses dels darrers temps. A les nostres activitats de dissabte i diumenge, que comentarem en el proper blog, i la del dilluns ja explicada, hem d'afegir-hi les de socis nostres realitzades al marge de l'Associació: la inauguració de l'exposició d'Alberto Romero el dijous a la Parés, també ja comentada, i dues més que comentem a continuació:

TALLER DE GRAVAT A L'ESPAI F
El divendres 16 s'inaugurava, com ja vàrem anunciar, l'exposició Partint del coure, a càrrec dels alumnes del Taller de gravat que dirigeixen tan encertadament Jordi Rosés i Pilar Lloret (Aprofitem per recordar-vos que el proper novembre tindrem una exposició d'obra gràfica dels fons d'art d'Edicions MURTRA, que dirigeixen ells mateixos, realitzada en els seus tallers, al Col·legi d'Aparelladors)


La mostra d'aquest any està dedicada monogràficament a treballs realitzats amb planxes de coure, i tant la qualitat dels gravats presentats com la del mateix muntatge ens fan recomanar-vos vivament la visita d'aquesta exposició extraordinària.



Dels vint alumnes que presenten els seus treballs, sis també són companys nostres de l'Associació: Esther Aliu, Laia Arnau, Núria Hurtado, Daniel Llin, Margarida March i Sergi Rabassa. A la foto veiem Núria Hurtado i Laia Arnau, dues de les nostres companyes presents a la inauguració. A tots vint, però molt especialment a ells sis, moltíssimes felicitats pel seu treball.


PREMI DE FOTOGRAFIA
El primer concurs fotogràfic organitzat pel servei Apple Premium Reseller del Maresme, i patrocinat per Capgròs, l'ha guanyat la nostra companya Eva Casado amb una també extraordinària fotografia, un detall d'un rostre d'un jove kenià.



El jurat estava integrat pels fotògrafs Manuel Contreras i Romuald Gallofré, que l'han escollida com la millor de les 169 que s’han presentat a concurs. A la foto inferior la veiem amb el seu trofeu, un Ipod Touch, entre els guanyadors del segon i tercer premi. Evidentment, també per a ella la nostra més sincera enhorabona.
(Les dues fotos són tretes de Capgròs.com)



NOTA INFORMATIVA
Un cop tancada la Col·lectiva Sant Lluc 2009, i tal i com vàrem anunciar , hem procedit a desconnectar el passi de diapositives de les obres seleccionades que es veia a la columna de la dreta de forma automàtica.

També, i per facilitar el poder trobar qualsevol post relacionat amb la Col·lectiva, els hem agrupat tots amb l'etiqueta COL·LECTIVA 2009, que podeu veure a la columna lateral. Clicant a sobre us sortirant tots, per ordre cronològic, des del primer anunci per presentar les obres fins al darrer comentari amb imatges de la Mostra.