dimecres, 14 d’octubre del 2009

RECORDATORI I NOVETATS

RECORDATORI

Per si no ho teniu apuntat a l'agenda, us refresquem la memòria dels actes d'aquest cap de setmana. Així que no val a tenir altres compromisos, que aquests ja els sabíeu de fa temps:

DISSABTE 17 D’OCTUBRE
TAULA RODONA AMB JOVES SELECCIONATS
A l’Ateneu Caixa Laietana, carrer Bonaire 3, a les 19:00h
L’acte serà presentat i moderat per Daniel Llin, i comptarà amb la presència a la Taula de Pol Codina, Beth Fornas, Núria Hurtado, Àlex López, Alberto Romero, Marc Sala i Àlex Valls, seleccionats en la Col·lectiva Sant Lluc 2008 i 2009.
És una altra de les activitats complementàries que organitzem al voltant de la Mostra, que es clausura diumenge.

DIUMENGE 18 D’OCTUBRE
3ª TROBADA DE SOCIS
A l’edifici de la Presó, Riera 117, a partir de les 11:30h
Per tercer any ens plau convidar-vos a celebrar tots junts la festivitat de Sant Lluc. Ho farem al Pati i a la Sala-Taller de la Presó, on encara hi podrem veure l’exposició Titelles i Dibuixos de Joan Hortós.

Us hi esperem a tots. Hi haurà coca i vi dolç per a tothom, no hi falteu.
 
 
NOVETATS
 
DIVENDRES 16 D'OCTUBRE
EXPOSICIÓ TALLER DE GRAVAT
Aquest divendres 16 d'octubre, a les 8:00h de vespre, s'inaugura a l'Espai F del Foment l'exposició Partint del coure, a càrrec dels alumnes del Taller de Gravat de l'IMAC dirigit per Jordi Rosés i Pilar Lloret.
No tenim res a veure ni amb el Taller ni amb l'organització de l'exposició, però com que molts dels participants són també companys nostres de l'Associació, ens sembla oportú fer-ne propaganda, vistos a més la gran categoria artística i els excel·lents resultats assolits per anteriors convocatòries d'aquesta exposició anual.
 
DILLUNS 19 D'OCTUBRE
PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ 2009
Us comuniquem que finalment el proper dilluns dia 19 d’octubre, a les 12:00 h del migdia, tindrà lloc a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament de Mataró l’acte de lliurament a la Ciutat del quadre guanyador del III Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró.
A l’acte hi assistiran, com a parts implicades, l’Alcalde de Mataró, Sr. Joan Antoni Baron; el Regidor de Cultura, Sr. Sergi Panadès; el President de l’Associació Sant Lluc, Sr. Antoni Luis i l’autor de l’obra premiada, Marc Llacuna, a més del Director del Museu, com a Entitat receptora, altres membres de la Junta de l’Associació, els patrocinadors del Premi i els mitjans de comunicació.
Encara que l'acte és públic, l'aforament reduït de la Sala i la quantitat de gent esmentada no permetran molta assistència d'espectadors. Tot i això, ens plau fer-vos-ho saber, ja que significa la culminació de tot el procés del Premi i, en definitiva, la seva finalitat última.
Esperem que la ubicació definitiva del quadre, que recordem que és d'un autor mataroní, respongui a les circumstàncies especials que concorren en aquesta obra.