dijous, 20 de maig del 2010

IAGO VILAMANYÀ. FER ESCULTURA A MATARÓ



Benvolguts

L’Associació Amics de Ca l’Arenas, el dijous dia 20 de maig a les 7 de la tarda, us invita a una tertúlia amb l’escultor IAGO VILAMANYÀ, que ens parlarà sobre l’escultura que s’ha fet i es fa a Mataró i la seva personal implicació artística, amb aportació gràfica d’algunes de les obres més representatives de la seva trajectòria.

De ben jove s’inicià a l’antiga Llotja, en les modalitats de talla, dibuix i modelatge. Va treballar al taller de l’escultor Josep Viladomat. Dedicat al modelatge i la definició en bronze o pedra, el dibuix ha estat sempre present en la realització de les seves obres. Amb diversitat d’estils, avui es decanta per l’abstracció sense oblidar l’art figuratiu.

Té obra en cases particulars i també a la ciutat de Viborg (Dinamarca). A Mataró hi ha escultures seves, a la Plaça Joan XXIII, un monòlit dedicat a Josep Gomà al Passeig Carles Padrós, un bust dedicat al seu pare, el músic Honorat Vilamanyà, al Parc Central, i darrerament un monument a la Plaça Santa Anna en motiu de la designació de Mataró com a Ciutat Pubilla de la Sardana. També hi ha obra seva a Santa Coloma de Gramanet i a Ripoll.

Dijous 20 de maig a les 7h de la tarda.

Hi sou convidats.

ASSOCIACIÓ AMICS DE CA L’ARENAS
            Carrer d’Argentona, 64