dimecres, 26 de maig del 2010

INAUGURACIÓ AL COL·LEGI D'APARELLADORS


El divendres passat es va inaugurar a la Sala del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics del Maresme l'exposició EX PARI, de pintures de Modest Almirall i escultures de Teresa Riba.







Va fer la presentació Antoni Luis, president de l'Associació Sant Lluc, que com ja és habitual en aquestes ocasions, després d'agrair als anfitrions de l'espai la possibilitat de poder tornar a presentar una mostra artística de nivell, va fer una breu semblança dels artistes protagonistes, trufada amb records personals i anècdotes d'anteriors exposicions.

A la foto següent podem veure'ls precisament entre les "responsables" de les dues exposicions, l'anterior a l'enyorat Espai 28 i la actual, comissariada com sempre en aquest nou Espai expositiu per la incombustible Teresa Roig, que té prou motius per mostrar-se contenta.


Respecte a les obres exposades, fem nostres les paraules del Capgròs:



Almirall crea espais a través dels colors i la composició de formes, on s’hi endevinen personatges. El pintor transforma el color donant nous matisos i aportant una profunditat que se sosté en la textura fina i pulcra dels seus quadres. 




Teresa Riba, per la seva banda, crea un seguit d’escultures que es fan seva, juguen i interactuen amb la sala d‘exposicions. La seva obra atrau pel gest fresc i natural i, de prop, evidencien textures irregulars que desdibuixen les formes per fer vibrar les obres. Dues realitats compartides que es donen cita al Col·legi d’Aparelladors.



Podeu visitar l'exposició fins el 25 de juny, en els horaris habituals: de dilluns a divendres de 9 a 13h i divendres i dissabtes de 18 a 20h.