dimecres, 18 de maig del 2011

PARÈNTESI

Fem un parèntesi en aquesta sèrie de comentaris referents a la Biennal per confirmar, com deia algú, que hi ha vida més enllà de la Torres García. Nosaltres mateixos, l'endemà del dia 12, dèiem que ens preníem un dia de descans per assaborir la glòria, però que el dia següent ja ens havíem de posar altre cop a la feina, per tirar endavant les nostres activitats, que no paraven.


CARME FAGEDA A LA PRESÓ
El divendres 20 de maig, a les 19:30h, s'inaugura a la nostra Sala d'Art de La Presó l'exposició INTERIORS, de Carme Fageda. Tant ella com nosaltres estarem molt contents de que ens vulgeu acompanyar a l'acte.




DIBUIX AL JARDÍ BOTÀNIC
L'Associació d'Amics del Jardí Botànic ha organitzat una interessant activitat aquest dissabte 21 de maig, de 10:00 a 14:00h. a càrrec del prestigiós dibuixant i dissenyador gràfic Amèrica Sànchez. És una Sessió formativa de Dibuix que porta per títol AL JARDÍ, TU TAMBÉ HI PINTES, i segons el seu web  “Una sola jornada de práctica e introducción al dibujo botánico a través del legendario CodicePomar (1590). Especialmente dirigido a los que creen saber dibujar, los que no creen saber y sobre todo a los que no dibujan. Intentaremos liberar lenguajes propios, recuperar la sorpresa y proporcionar la lentitud, el azar, la reinvención, la espontaneidad y la ingenuidad”.
Les places són limitades, i cal fer la reserva urgentment posant-se en contacte amb Teresa Roig (teresa.roig@telefonica.net). El preu és de 3€ pels Amics del J. B. i de 6€ pel públic en general, i cal fer el pagament abans de divendres 20.


EXPOSICIÓ "REALISME(S)" AL MNAC
L'anunciada visita comentada a l'exposició Realisme(s), al MNAC, pel diumenge 22 s'ha hagut de passar al proper dissabte 28, a les 10:30h, ja que degut a la gran afluència de públic el Museu no admet visites de grups els diumenges. 
Ens trobarem a les 9:00h a la parada d'en Casas de la Plaça de les Tereses, ja que els dissabtes hi ha mercat a la Plaça de Cuba.




ALTRES ACTIVITATS EXTERNES:


CONFERÈNCIA A CA L'ARENAS
Manuel Cusachs i Corredor parlarà de DOMÈNEC CASTELLÀ I ILLA "EL FERM", aquest dijous 19, a les 19:00h




RECITAL POÈTIC A CAN PALAUET
Benvolguts amics i companys:
Tenim el plaer  de convidar-vos al recital dels poemes d'en Manuel Patricio, que van servir com a motiu generador de creativitat en la darrera obra d'en Pepe Novellas, component tambè d'Els Dimarts del Llimoner. Es farà a la mateixa sala on estàn exposades les obres de la col·lecció LA MIRADA DEL BESO. Ens alegrarà compartir amb tots vosaltres aquesta experiència tan extraordinària. Una abraçada. Carlos Soriano.





MANEL CONTRERAS "TUAREGS"
Continua oberta al Centre Atlètic Laietània l'exposició de fotografia de Manel Contreras TUAREGS, que ja va presentar fa poc a la nostra Sala d'exposicions al Casal.




CONFERÈNCIA A CAN MINGUELL
Aquest divendres 20, a les 18:30h, a la Nau Minguell, també documental i conferència sobre els Tuareg: