divendres, 20 d’abril del 2012

LLIBRE GEGANT DE CONTES 2012

Com ja sabreu, aquest Sant Jordi no es farà el tradicional Llibre Gegant de Contes, que organitzava cada any la Llibreria Robafaves i el Centre d'Orientació Psicopedagògica i en el que la nostra Associació hi prenia part ben activa. 


Sembla que les negociacions entre els organitzadors i l'IMAC no han tingut un final positiu, com podeu veure a l'article explicatiu de Capgròs (cliqueu), però una iniciativa particular (cliqueu), promoguda principalment per l'artista Santi Clavell, està prenent molta força a través de les xarxes socials, i es pretén fer igualment l'activitat encara que de forma voluntària, sense l'aixopluc oficial.


L'Associació Sant Lluc convida tots aquells socis que ja hi participaven habitualment, i els qui ho vulguin fer per primera vegada, a sumar-se a la iniciativa, anant el diumenge a la Plaça Santa Anna i portant-se, això sí, els estris de pintura que creguin més apropiats.



Pensem que és una llàstima que es pugui perdre una tradició tan arrelada, i estarem satisfets de poder contribuir amb la nostra aportació a resoldre amb imaginació uns problemes que semblen només econòmics.




Ara només cal que el temps respecti voluntats i fantasies.


(Les fotografies corresponen a l'edició de 2010)