dilluns, 9 d’abril del 2012

PUNTS DE LLIBRE A CAPGRÒS

El passat dimecres 28 de març es va inaugurar a l'Espai Capgròs la primera part d'aquesta col·lectiva que organitzem des de fa ja tres anys conjuntament amb aquest setmanari. Es tracta d'una exposició de punts de llibre, que té lloc pels voltants de Sant Jordi per commemorar el Dia del Llibre, i que aquest any, per raons de programació, pràcticament van encadenades una rera l'altra: del 28 de març al 30 d'abril a l'Espai Capgròs, i del 21 d'abril al 20 de maig a la nostra Sala al Casal.





En aquesta ocasió, el tema obligatori per a aquest Espai era el drac de Sant Jordi, que ha posat a prova la capacitat creativa dels artistes. Amb un format igual a tothom, per uniformar el muntatge i la dificultat de realització, els paticipants (una trentena llarga) han sorprès per la imaginació, la qualitat i la varietat de tècniques i propostes diferents que han presentat.






Aquí teniu unes quantes imatges de la inauguració (avançada a dimecres a causa de la vaga general del dijous 29), encapçalades pels dracs de Sergio Laniado que presideixen la invitació, l'aparador i l'espai d'exposicions.





I per arrodonir, uns fragments de la presentació de Pere Pascual i Antoni Luis, i de l'ambient general de la sala, per animar-vos a visitar-la, a comprar alguna peça i anar fent boca per la propera exposició de la segona part al Casal.