dijous, 28 de març del 2013

COL·LECTIVA DE PUNTS DE LLIBRE A L'ESPAI CAPGRÒSLa inauguració de la tradicional exposició de PUNTS DE LLIBRE va congregar ahir un nombrós públic a l'Espai Capgròs, ja que a l'habitual format per socis de Sant Lluc i artistes participants s'hi va sumar la representació de la Comissió organitzadora de l'Any Espriu.

L'Associació Sant Lluc ha volgut fer coincidir aquesta activitat anual dedicada a Sant Jordi i la festa del llibre amb l'homenatge que aquest any es dedica a la memòria de Salvador Espriu, i de la que n'ha resultat ser el primer acte públic de l'homenatge.

La presentació va anar a càrrec d'Antoni Luis, president de l'Associació organitzadora de l'exposició i, com ja és habitual en aquest Espai, del seu comissari Pere Pascual.

Volem agrair des d'aquí la col·laboració de Núria Lleonart, amb la imatge de la invitació, i la de l'amic Laniado pel magnífic muntatge corpori que decora la paret de l'escala, al·lusiu als punts de llibre i al mateix poema d'Espriu obligatori  per a la resta de participants.