dimecres, 6 de març del 2013

EL MAR A LA PRESÓ

Divendres, 8 de març, a les 19:30, a la nostra sala d'exposicions de La Presó, s'inaugura l'exposició de Mª LUISA SEGURA REQUENA, JUEGOS DE AGUA.


La Mª Luisa és una companya que fa poc que és entre nosaltres, i en aquest curt període de temps en el que la seva activitat professional l'ha portada cap al Maresme s'ha integrat intensament a l'Associació, participant activament en totes les activitats que duem a terme habitualment.

El seu caràcter obert i simpàtic i la seva entrega il·lusionada a tot allò que fa, des de la pintura a l'aprenentage de la nostra llengua, contribueixen a fer-se estimar i valorar. 

A estimar ja ho fa cada dia amb la seva actitud. A valorar, sense conèixer massa la seva obra, ja ens en va donar una petita mostra a la passada Col·lectiva Sant Lluc, amb una obra de petit format antecedent del tema que ara amplia en aquesta exposició.

Valdrà la pena descobrir-la, conèixer-la millor i seguir la seva trajectòria. I el millor és visitar aquesta exposició, a la que hi esteu tots convidats.