dilluns, 18 de març del 2013

ESPAI TORRES GARCÍA



Per qüestions d'agenda i protocol alienes a l'Associació, ens comuniquen de l'Ajuntament que la inauguració de l'Espai Torres García no podrà ser en la data prevista (aquest dijous 21 de març).

En principi s'ajorna fins al 12 d'abril, també a les 11 del matí, però esperarem a tenir-ne una confirmació oficial abans de comunicar-vos-ho definitivament.


Lamentem el trastorn que us hagi pogut ocasionar aquest canvi de data.




A l'espera de la comunicació oficial per part de l'Ajuntament, podem avançar que el proper dijous 21, a les 11 del matí, es farà al Tecnocampus un doble acte d'especial significació:

D'una banda, la signatura de cessió a la Ciutat de l'obra guanyadora de la darrera Biennal 2011, per part de l'Associació, que n'és propietària segons les Bases del concurs.

I a més, la inauguració de l'ESPAI TORRES GARCÍA, al vestíbul del Foyer del Tecnocampus, un espai que recollirà les obres guanyadores de les quatre edicions del PREMI DE PINTURA TORRES GARCÍA-CIUTAT DE MATARÓ, i que permetrà anar-se ampliant amb la cinquena, aquest estiu, i les de les edicions successives en anys posteriors.

Aquest Espai era un desig nostre llargament reclamat i treballat. Promès des de l'anterior govern municipal, s'havia anat posposant la seva creació per diferents raons fins que ara, finalment, s'ha pogut desencallar i dur a terme. 

I és important perquè permet tenir reunits en un sol espai, de manera unitària, digna i visible, totes les obres premiades en aquest Premi de Pintura que, per voluntat expressa d'organitzadors i patrocinadors, volem que quedi com a patrimoni de la Ciutat.

Ens satisfà enormement que l'Ajuntament de Mataró hagi entès que tot aquest esforç que estem fent des de fa deu anys no és en benefici propi sinó de la Ciutat, i que hi hagi posat també tots els mitjans i recursos necessaris per poder-ho tirar endavant.

A l'espera de la invitació oficial, doncs, us volem fer partíceps d'aquest important esdeveniment i convidar-vos als actes d'inauguració d'aquest ESPAI TORRES GARCÍA.