dissabte, 27 d’abril del 2013

ELS PUNTS DE LLIBRE DE CAPGRÒS

Tal i com ja es va fer també l'any passat, alumnes de diferents classes de l'escola Àngela Bransuela han anat passant per l'Espai Capgròs per veure la mostra de PUNTS DE LLIBRE que hi tenim exposada.

El nostre company Manel Morral els ha atès a tots i els ha fet les explicacions oportunes, que han servit perquè la visita es convertís també en una mena de taller pràctic de dibuix.

Agraïm des d'aquí a en Manel la feina feta, que pel que sembla en aquests vídeos publicats per la mateixa escola en el seu blog, i en els seus comentaris corresponents, també els va ser d'utilitat.



El dimarts dia 9 vam anar a visitar una exposició de punts de llibre al Capgròs de Mataró. El pintor Manel Morral ens va ensenyar a dibuixar una cuca de llum en un punt de llibre. Després els nens van endevinar quin punt de llibre havia dibuixat en Manel. En el punt de llibre van escriure un vers d’un poema del poeta mataroní Josep Punsola, de qui aquest any se celebra el centenari del seu naixement, igual que el de l’escriptor i poeta Salvador Espriu.

  

Els alumnes de 2nA, aquest dimarts 16 d'abril, hem visitat l’exposició de punts de llibre a la revista CAPGRÒS de Mataró.
El pintor Manel Morral ens ha fet un taller on hem creat un punt de llibre a partir de les seves indicacions.
En Manel ha estat convidat a venir un dia a l’escola i ha acceptat de molt bon grat.
Ens ha dit que ens farà un altre taller de dibuix


 

Els nens i els nenes de 1r A hem anat a visitar també l’exposició de punts de llibre i també n’hem fet un! Aquest era d’un poema de Miquel Martí i Pol que es titula Ous Ferrats. Ha estat molt interessant veure com el pintor Manel Morral el dibuixava per nosaltres i ens explicava la millor manera de fer el punt de llibre. Desprès també ens han ensenyat la primera portada de la revista el Capgros i hem descobert perquè es diu així!!