dissabte, 4 de maig del 2013

18ª FIRA DIBUIX I PINTURA

Durant tot el dia d'avui podrem passejar per la Riera i la Rambla i aturar-nos a tafanejar les parades dels artistes que, any rera any, acudeixen a Mataró per portar-nos una mostra de les seves obres.

En efecte, avui se celebra la 18ª Fira de Dibuix i Pintura, organitzada com sempre per la Unió de Botiguers, i ens podeu visitar a la nostra carpa instal·lada a la Plaça Santa Anna.




Amb motiu de la Fira, la Unió de Botiguers i la Associació Sant Lluc han arribat a un acord de col·laboració pel qual els comerços de la ciutat també hi participaran de forma conjunta fent que els seus aparadors es converteixin en un Museu d'art a Cel Obert, amb la col·laboració dels pintors de la nostra Associació.

Han estat 37 les botigues que s'han sumat a la iniciativa. Per fer més visible la seva participació han muntat els aparadors amb obres de 37 pintors companys nostres, des de dimarts passat, i es podran veure encara tota la setmana entrant.

La mateixa Unió de Botiguers ha editat un plànol amb la relació de tots els comerços participants, de manera que és tot un plaer anar fent el recorregut artístic que us proposem amb aquest Museu al carrer. 



Veniu a veure'ns al nostre estand. Hi serem durant tot el dia i us donarem el plànol amb la ubicació de les botigues on als aparadors hi trobareu els quadres del nostres associats. Podeu trobar el plànol també a totes les botigues associades.