diumenge, 7 de juliol del 2013

INAUGURACIÓ EXPO TALLER DE DIBUIX

En el post anterior ja explicàvem abastament les característiques d'aquesta mostra de treballs del Taller guiat de Dibuix al Natural.

Avui, primant la immediatesa, només ens cal publicar unes quantes imatges a poques hores de la inauguració, sense necessitar més explicacions.

Estan agrupades en tres apartats. El primer, d'aspectes generals de la sala:


El segon, d'aspectes més detallats de les obres exposades: poses d'una hora en format gran, dibuixos ràpids d'1, 2 o 3 minuts, i conjunt de dibuixos també ràpids amb altres tècniques:




I el tercer, de la gran protagonista de la tarda, la Pili, que a la paret del fons apareix dibuixada als vuit mesos de gestació, i que avui ha vingut a la inauguració amb l'Adrià, de només vint dies.


I no volem acabar aquest petit resum gràfic sense fer esment de l'aportació d'un altre pilar dels nostres models, en Sergi, que no té cap problema de pudor en posar nu però que es va posar ben vermell quan ens va llegir el seu "sonetillo" fet expressament per la despedida del curs. És una mostra més del bon rotllo que es respira en aquest taller, i al que des d'ara convidem a apuntar-s'hi a tothom que tingui aquest cuquet d'afició massa amagat. Ja veieu que no cal saber-ne molt (ja no caldria anar a classe), només tenir-ne ganes, predisposició i voluntat. La resta, ja ho veieu, surt sola.


NOTA - AQUEST BLOG FARÀ UNA PARADA TÈCNICA DURANT DEU DIES, I QUAN REPRENEM L'ACTIVITAT PENJAREM EL VÍDEO AMB DIVERSOS MOMENTS DE LA INAUGURACIÓ. FINS AVIAT!