dimecres, 24 de juliol del 2013

REINA DEL MARESME

"El videoclip Reina del Maresme mostra Mataró i la seva gent. La protagonista, la Reina del Maresme, passeja per diferents indrets de la ciutat i va trobant-se amb diverses persones per acabar en una festa a la platja on tothom balla la cançó.

"Aquest videoclip és el resultat de la col·laboració de la televisió local, m1tv, la Pera Produccions, productora constituida per un grup d'estudiants del TecnoCampus i el suport de l'Ajuntament de Mataró.

"Reina del Maresme és el títol de la cançó que van crear uns músics de la ciutat en homenatge a Mataró i al col·lectiu rumbero. La peça de Johnny Salazar, Ivó Oller, Petete Malla i Joan López, va ser interpretada per primer cop pel combo Mataró Rumba All Stars durant Les Santes de 2012. Aquest 2013 també estan en el programa de Les Santes el dia 24 en la Nit de Rumba

"A més dels autors, també hi han col·laborat varis artistes paios i gitanos vinculats a la ciutat com: Yumitus de la Payoya, Rafalito Salazar, Nil Villà, Josep Valldeneu, Susy Ferrer, Georgina Blanch, Ferran Aguiló i Marc Grasas".