dissabte, 7 de setembre del 2013

ORTEGA RECTORET A LA PRESÓ

Per acabar una setmana vertiginosa, avui dissabte 7 de setembre s'inaugura a la nostra Sala d'exposicions de La Presó, a dos quarts de vuit del vespre, la mostra PEDRA I COLOR, de Miquel Ortega Rectoret.


L'exposició posa la guinda a una setmana que va començar amb els dos dies de recollida d'obra per la Col·lectiva; la inauguració de la Mostra del Taller Lliure de Dibuix al Natural el dimecres, al Casal; la selecció de les obres de la Col·lectiva pel Jurat, el dijous, coincidint amb l'exposició CATARSI, de Marc Prat, a Aparelladors (Aquesta s'havia d'inaugurar el divendres, però un compromís de l'artista va obligar a canviar la data). I finalment aquesta mostra de Miquel Ortega. Tot això a quatre dies de la inauguració de la Col·lectiva 2013, el proper dijous!

Segurament molts de vosaltres ja coneixeu l'obra d'en Miquel. Si més no, ha participat en les darreres Col·lectives. A més d'apassionat del món de les barques, de les seves reconstruccions o restauracions, en Miquel té una empresa artística anomenada LITICart, en referència a la matèria primera que sol utilitzar: la pedra. Artista professional de mosaics, artesà de trencadissos clàssics i contemporanis, utilitza materials com la ceràmica, el marbre, la pedra, etc. Fa obres d'art, reproduccions i creacions pròpies o personalitzades, segons explica ell mateix en aquests vídeos, que ens introdueixen en el seu taller i la seva feina artística.