dilluns, 2 de setembre del 2013

TALLER LLIURE DE DIBUIX

Si el curs 2012-2013 va acabar, el juliol, abans de vacances, amb l'exposició de treballs dels assistents al Taller guiat de Dibuix al Natural, la temporada 2013-2014 comença, aquest setembre, amb l'exposició de treballs de l'altre Taller , el lliure.


La configuració trimestral dels tallers fa que juliol i setembre no siguin lectius, i això ens permet aprofitar-los per mostres com aquestes.

En aquesta ocasió l'exposició ens ofereix el treball de nou artistes, que per la seva experiència no necessiten de guiatge del professor, o prefereixen dibuixar al seu aire sense traves. Els noms que podeu veure a la targeta són prou coneguts de tots vosaltres, i prou significatius de la seva vàlua.

La diferència amb l'exposició anterior rau en el fet que els participants, en aquesta ocasió, han triat cadascun d'ells els dibuixos que volien presentar, és a dir, els que consideraven millors o més propis per exposar. Mentre que en la anterior la tria la va fer personalment el professor, atenent a un criteris de selecció molt més acadèmics i pedagògics que efectistes.

L'exposició s'inaugura el proper dimecres 4 de setembre, a la nostra Sala Sant Lluc del Casal, a les 19:30h, i inaugura, al mateix temps, la temporada expositiva i una setmana de vertígen.