dissabte, 31 d’agost del 2013

ELS NOSTRES JOVES

Des que aquesta Junta es va fer càrrec de l'Associació ha tingut un especial interès en la promoció dels artistes joves. De sempre hem procurat la seva participació en les nostres activitats, primerament perquè creiem en els joves, en la seva visió moderna de les coses, en la seva actitut innovadora de l'art. Però també perquè a la mateixa Associació ens cal saba nova, i tant de bo que en puguem tenir molts com a companys en lloc de tenir-los distanciats en postures antagòniques o directament enfrentats en menyspreus generacionals.

És per això que ens fa molta, moltíssima, il·lusió que alguns d'ells, quan van obrint-se camí en aquest món de l'art, ens recordin amb agraïment en la nostàlgia dels seus inicis. Evidentment nosaltres fem la nostra feina de manera altruista, no perquè ningú ens hagi d'agrair res. Però sempre és gratificant sentir que algú ho fa. 


És el cas de Laia Arnau, a qui El Tot Mataró li dedica aquesta setmana l'espai "Perfils", i que recorda que l'Associació la va ajudar a arrencar en els seus inicis artístics, després d'una etapa dedicada al disseny tèxtil i la il·lustració. Ara té "ganes de volar" i la primera parada serà una exposició a la galeria "El Quatre" de Barcelona a la primavera. A més, la seva altra gran passió, el gravat, l'ha empès a convertir l'antic espai de La Carboneria de la seva mare en un estudi -a punt d'inaugurar- per fer classes i tallers monogràfics de gravat.

Li desitgem molta sort a la Laia en aquest nova etapa doble que ara inicia i, sincerament, ens sentim orgullosos d'haver pogut contribuir, d'alguna manera, a que hagi arribat fins aquí. Felicitats!