dimarts, 27 d’agost del 2013

ARRANCA LA COL·LECTIVA


Tarda plujosa de finals d'agost. A qui encara no ha acabat les vacances no se li farà tan pesada la tornada, i qui ja és aquí veurà amb menys recança els onze mesos que encara queden per endavant.

D'aquí una setmana justa s'haurà acabat el termini de presentació d'obres per la Col·lectiva Sant Lluc 2013. La maquinària ja està en marxa i la darrera paraula està a la vostra teulada. Queden cinc dies per acabar el vostre quadre.

Fora plou. És el moment ideal per donar els últims retocs a la tela, per vernissar-la si ja està seca o per emmarcar-la degudament. Però sobretot, rellegiu bé les Bases i assegureu-vos de les mides, que no us quedeu fora per un descuit.

Les Bases les podeu llegir -i descarregar- a la nostra plana web, a l'apartat corresponent. També us podeu descarregar i imprimir la butlleta d'inscripció, que ens fareu un gran favor si ja la porteu emplenada des de casa. Així els tràmits d'inscripció seran més àgils i ràpids i tots hi sortirem guanyant.

Recordeu que un cop lliurada l'obra us farem una fotografia per al muntatge del vídeo que es projecta a la pantalla de la Sala, durant l'exposició. Poseu-vos guapos!

Aquest any l'homenatge "In Memoriam" que fem a cada edició als companys que ens han deixat durant l'any està dedicat molt especialment a Santi Estrany. A més de gran artista, va ser uns dels socis més antics i un dels participants més veterans de la Col·lectiva, i amb aquest homenatge ens volem sumar al seguit d'actes que es faran properament dedicats a la seva memòria.