dilluns, 14 d’abril del 2014

ACTIVITATS DE JOAN POCH

En Joan Poch ens fa saber que ja té plana web. Li han dissenyat a mida i n'està molt satisfet. És aquesta: 


També la podeu trobar sempre que la necessiteu en els enllaços d'aquest Blog i de la nostra plana web.



D'altra banda, està doblement content ja que l'acaben de seleccionar per a un important simpòsium de ceràmica a Polònia. Aquesta és la nota de premsa que ens ha facilitat perquè ens en fem ressò:
NOTA DE PREMSA

"L'artista mataroní Joan Poch acaba de ser seleccionat per a participar al Simpòsium Internacional de Ceràmica de la ciutat de Boleslawiec (Polònia), que es celebra del 2 al 27 de juny de 2014. Aquest any és l'edició 50 d'aquesta trobada d'artistes internacionals que durant els dies que participen en aquest simpòsium elaboren en una de les fàbriques d'aquesta localitat polonesa, vinculada des de fa mot anys a l'industria ceràmica, unes obres que més tard participaran a l'exposició que es celebrarà el mes de setembre en aquesta mateixa localitat, més tard aquestes obres aniran a diferents exposicions en altres ciutats europees.

L'artista va presentar un dossier amb una selecció del seus treballs recents i una proposta per a realitzar durant aquests dies del simpòsium, que va resultar escollida. Joan Poch, artista resident al Taller de Ceràmica del Museu del Càntir d'Argentona, va comptar en tot moment amb el recolzament del Museu del Càntir, institució de reconegut prestigi internacional, que dedica part del seus esforços a la promoció de la ceràmica i dels artistes que la treballen, a l'hora de presentar el seu projecte artístic".
Des d'aquí li desitgem a en Joan molts èxits en aquesta nova experiència.