dimarts, 1 d’abril del 2014

COL·LECTIVA SANT LLUC 2014

Ja s'acaben de publicar les Bases de la COL·LECTIVA SANT LLUC 2014.


Sempre es donaven a conèixer cap al juny, però aquest any hi ha moltes novetats i s'ha avançat la publicació per donar més temps a la preparació de l'obra. 


Cliqueu a sobre la imatge per fer-la més llegible.
Us la podeu descarregar i imprimir des de la Plana web

La Col·lectiva Sant Lluc, instituïda l’octubre de 1946, s’ha anat celebrant gairebé sense interrupcions fins l’edició actual, i és, sens dubte, el caràcter identitari més reconeixible de l’actual Associació, hereva d’aquesta tradició. 

L’Associació s’ha sumat a la iniciativa “Mataró, ciutat de valors”, que treballa cada mes un valor diferent. El corresponent al mes de setembre és LA IDENTITAT, i com que la Col·lectiva és el nostre tret identitari principal, hem decidit que aquest serà el tema de la Mostra d’aquest any.
Les obres que es presentin han de tenir com a tema LA IDENTITAT:
“ Al llarg de la vida l’individu es construeix la seva propia personalitat, però també neix amb un ADN i una historia que el precedeix. 
La identitat d’una persona la forma el seu nom (llinatge familiar), el gènere, la nacionalitat (marcada per una història, un territori, una cultura)
Elements que cal conèixer, respectar i, en alguns casos, reivindicar. I no podem oblidar què passa quan es perd la identitat (al setembre se celebra el dia de l’Alzheimer) ”

Aquestes són les principals novetats: 

· Per tal de fer-la més participativa i oberta a tothom, s’admetran totes les obres presentades, sense selecció prèvia de cap jurat.

· El tamany màxim que s’admetrà és de 70 cm. d’amplada, marc inclòs, per poder donar més cabuda d’obres a la sala d’exposicions.

· Les obres han de ser originals (no s’admetran còpies).

· Com que el tema és obligatori, en aquesta ocasió no hi haurà artista convidat.

· Al no haver-hi jurat, no hi haurà aquest any selecció d’artistes joves

· A partir d’ara, per exposar a l’Ateneu Fundació Iluro (Fundació privada), s’haurà de contribuir en les despeses que genera l’exposició.


Podeu baixar-vos i imprimir les Bases de la Col·lectiva Sant Lluc 2014 i la Butlleta d'Inscripció des de l'apartat corresponent de la Plana web.