dimecres, 14 de maig del 2014

MIRADES SINGULARS

Aquestl dijous s'inaugura a l'Ateneu Fundació Iluro l'exposició MIRADES SINGULARS. És una mostra col·lectiva d'art integrador i solidari en favor de persones amb discapacitat intel.lectual de la Fundació El Maresme.
MIRADES QUE ES TROBEN, TROBADES QUE ES MIREN, D’AQUESTES TROBADES N’HA SORTIT UNA MIRADA SINGULAR. LA SEVA, LA MEVA I, POTSER... ARA TAMBÉ LA TEVA.


UN AUTOR, DUES VERSIONS

Aquesta és la premissa de Mirades Singulars, una exposició creada amb obres d’art de reconeguts artistes juntament amb les seves versions realitzades per persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació el Maresme.

Els 12 artistes que hi participen són: Albert Alís, Pere Màrtir Brasó, Josep Mª Codina, Manel Cusachs, Ricard Jordà, Marta Duran, Ana García, Perecoll, Marc Prat, Alberto Romero, Tomàs Safont-Tria i Josep Serra.

1 comentari:

Unknown ha dit...

vaig assistir a la inauguració de ... MIRADES SINGULARS, m'he emocionat moltíssim, felicitats a tots ... ALBERT ALÍS, PERE MÀRTIR BRASÓ, JOSEP M ª CODINA, MANEL CUSACHS, RICARD JORDÀ, MARTA DURAN, ANA GARCÍA, PERECOLL, MARC PRAT, ALBERTO ROMERO, TOMÀS SAFONT-TRIA I JOSEP SERRA.
DIU MOLT DE VOSALTRES CEDIR EL VOSTRE PROTAGONISME ALS NOIS I NOIES DE LA FUNDACIÓ