dimarts, 24 de juny del 2014

FONS D'ART DE L'ASSOCIACIÓ


Aquesta és la invitació a la inauguració de l'exposició FONS D'ART DE L'ASSOCIACIÓ SANT LLUC, que tindrà lloc el proper divendres 27 de juny, a les 19:30 h, a la Sala Sant Lluc del Casal de l'Aliança.

Al llarg dels anys s'ha anat recopilant un conjunt d'obres donades pels artistes a l'Associació, arran d'alguna exposició organitzada per nosaltres o bé pel seu interès en que tinguem un record seu.

Pensem que seria trist que aquestes obres quedéssin tancades en algun magatzem sense poder fruir d'elles, i és per això que ara programem aquesta primera mostra amb una selecció del nostre fons d'art, que preveiem pugui tenir continuïtat en futures edicions, a mesura que es vagi ampliant.

En aquesta ocasió podrem veure obres tan entranyables com les d'Emília de Torres (un detall d'un bodegó seu ha servit per a la publicitat de la mostra) o de Francesc Bas, o significatives com les de Salvador Valente, Alberto Romero o Diaz Alamà, entre moltes d'altres, que de segur us faran més agradable l'entrada de l'estiu.

No cal dir que us esperem a tots, i que estarem molt satisfets de poder comptar amb la vostra companyia.