dilluns, 23 de juny del 2014

MIRAR GAUDÍ, RECORDAR COMERÓN

MIRAR L'OBRA DE GAUDÍ


Tal com es va anunciar el dia de la inauguració de l'exposició Gaudí ahir i avui. Dues lectures: Joaquim Gomis i Ramon Manent, el proper dimecres dia 25, a 2/4 de 8 del vespre, es farà a la Nau Gaudí una conversa entre Daniel Giralt-Miracle, comissari de la mostra i el fotògraf Ramon Manent sobre el que suposa fotografiar l’obra de Gaudí, i acte seguit es farà una visita comentada a l’exposició.

L'acte porta el significatiu títol de DE L'ARQUITECTURA A LA FOTOGRAFIA. MIRAR L'OBRA DE GAUDÍ.







HOMENATGE A LLUÍS-JOSEP COMERÓN 

D'altra banda, l'Ajuntament de Mataró, l'Associació Amics de Ca l'Arenas i el Foment Mataroní volen retre un homenatge a Lluís-Josep Comerón, en reconeixement a la seva trajectòria artística, creativa i intel·lectual.

Guionista i director de cinema, sense oblidar el seu pas per TV3, aquestes tasques no el van allunyar de la literatura, la música, la poesia, la crítica cinematogràfica i fins i tot la faceta de conferenciant, que actualment segueixen ocupant una bona part de la seva vida.

El programa d'actes d'aquest homenatge comença el 26, a Can Palauet, amb una conferència a càrrec de Manuel Cuyàs i el mateix Comerón, segueix el 4 de juliol al Foment amb la projecció de "La revolta dels ocells", presentada per Toni Segarra i acaba el 5 de juliol a Ca l'Arenas amb un concert dels Joves Solistes de Filharmonia dirigits per Josep Maria Sauret.

Podeu ampliar la informació clicant sobre la imatge del díptic, a sota.