dissabte, 20 de desembre del 2014

JOSEFINA ENRICH INAUGURA A LA PRESÓ

El passat divendres 12 de desembre la nostra companya Fina Enrich va inaugurar la seva exposició ESPAIS ÍNTIMS a la Sala d'Art de La Presó.


Es tracta d'una mostra de 14 obres recents, aquarel·les i tècniques mixtes amb aquarel·la i pastel, de gran format, que inclouen vistes interiors, bodegons i paisatges exteriors però tots amb el mateix comú denominador que dóna títol a l'exposició. 


La intimitat, el sentit de "racó" com a espai on aïllar-se del món exterior i poder trobar-se bé amb un mateix en la solitud del silenci, en la pau de la tranquil·litat, lluny de presses i sorolls, és el nexe d'unió entre una butaca de lectura i un camí de canyes vora el llac, entre unes ampolles d'oli i uns coixins o una calaixera...





Va presentar l'exposició Antoni Luis, des del seu càrrec de president de l'Associació però també des de la categoria de company i amic des de fa anys. I li va respondre la Fina amb unes breus paraules d'agraïment i d'explicació del seu sentit d"Espais íntims", propòsit de la mostra.



La inauguració va comptar, com és habitual, amb una nodrida representació de companys de l'Associació, d'amics i de familiars de l'artista, que no es van voler perdre l'ocasió d'acompanyar-la en aquests moments de felicitat.