divendres, 12 de desembre del 2014

PROFUSA ACTIVITAT ARTÍSTICA NADALENCA

Pels voltants de Nadal l'activitat artística de col·lectives, mini-arts, exposicions de petit format i altres variacions destinades a la venda d'obres d'art per regal de Festes es multiplica. Els nostres socis hi tenen una participació destacada.

Aquí en teniu una mostra, de les que ens han fet arribar propaganda (algunes ja inaugurades, altres encara no):

PETITS TRESORS DE NADAL, A LA DESTIL·LERIA

S'inaugura el dissabte 13, a La Destil·leria, Els tresors de Nadal, un conjunt de peces d'art de diferents artistes que "han posat la seva creativitat al servei de l'esperit nadalenc". Podeu veure el catàleg amb les obres, les mides i els preus en aquest ENLLAÇ.COL·LECTIVA DE NADAL A L'ESPAI G DE TERRASSA

Inauguració dissabte 13, a les 19:30, de Artistes.cat, ací i arreu 2014-2015, amb assistència dels artistes. Fins el 23 de gener. ESPAI D'ART, carrer de La Palla 10, Terrassa. 
MINI MERCAT D'ART, A LA LLIBRERIA DÒRIA

Inaugurat el divendres passat, 5 de desembre, i durant totes les Festes, a Dòria Llibres, del carrer Pujol, 9 de Mataró.

EXPO-MERCAT D'ART, ARGENTONA

Inaugurada ja el 29 de novembre, el Supermercat d'Art Contemporani del
Museu del Càntir d'Argentona es pot veure encara fins al 5 de gener. COL·LECTIVA DE TARDOR D'ARENYS DE MUNT

No és ben bé una col·lectiva de Nadal , però també es pot veure encara a Arenys de Munt fins al 14 de desembre, organitzada per l'Associació Amics per l'Art del Maresme.