diumenge, 12 d’abril del 2015

INAUGURACIÓ DE "MICRO-MACRO" DE MONTSE PONS

El passat divendres 10 d'abril es va inaugurar a Aparelladors l'exposició MICRO MACRO, de Montse Pons.

Abans, però, a les set de la tarda, va tenir lloc a El Públic l'habitual xerrada-col·loqui entre l'artista i el comunicador Joan Poch, que va servir, com sempre, per aprofundir en la personalitat de l'artista que inaugura a continuació i l'obra que presenta en aquesta ocasió a Aparelladors.
La inauguració de l'exposició va córrer a càrrec del Dr. Pericot, catedràtic d'art  i artista ell mateix. Acte seguit va cedir la paraula a la Montse, que després de una breu explicació de la intenció i del contingut de l'exposició va fer una petita "performance" amb unes lupes (que va posar a disposició dels assistents) per demostrar que allò "micro", vist amb ampliació, convergeix estèticament amb allò "macro".

La inauguració va comptar amb una nombrosa assistència, entre amistats i públic aficionat, que va observar amb molt deteniment les diferents propostes estètiques presents a l'exposició: paisatge, papallones, ales, satèl·lits...L'exposició es podrà veure en aquest espai fins al 2 de maig, en els horaris habituals d'aquesta sala.