dijous, 16 d’abril del 2015

LA COL·LECTIVA PUNTS DE LLIBRE 2015

























Ja s'acosta Sant Jordi i, per tant, la celebració del Dia del Llibre. I com cada any des de ja en fa uns quants, a l'Associació fem una activitat cultural que conjuga aquesta tradició literaria amb la més artística que ens pròpia. Fem una exposició col·lectiva de PUNTS DE LLIBRE a càrrec de tots els artistes socis que volen participar-hi.

L'exposició té la "gràcia" de que tots els originals tenen el mateix format, 6x22 cm, i això implica d'una banda que tothom té les mateixes possibilitats i limitacions estètiques, i per altra que les obres han de estar fetes expressament per a aquesta ocasió.

El que més sorprèn d'aquestes mostres anuals és la varietat de temàtiques i la pluralitat d'estils de les que són capaços els seus autors, que confereixen a la Col·lectiva una qualitat i unes espectatives que se superen any rera any.

Aquest any, degut a les obres de reforma de la Presó que ha emprès sobtadament l'Ajuntament, l'exposició l'hem hagut de traslladar a la nostra Sala al Casal, contràriament al què s'havia anunciat en alguns mitjans i agendes.

La inauguració, per tant, serà aquest dissabte 18 d'abril, a les 19:30 h, a la Sala Sant Lluc del Casal de la Nova Aliança (c/ Bonaire 25, baixos)

Us hi esperem !!!