dimecres, 13 de maig del 2015

CECÍLIA MORALES INAUGURA A APARELLADORS


El proper divendres 15 de maig s'inaugura a la nostra Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors l'exposició MI DUALIDAD, de Cecília Morales, artista americana afincada al Maresme des de fa molt temps.

Cecília Morales va néixer a México DF el 1965, on va cursar la major part dels seus estudis i on va treballar i participar en les seves primeres exposicions.

Va estudiar aquarel·la i oli en el taller del pintor Demetrio Llorden, andalús emigrat a Mèxic, i posteriorment es va diplomar en "Sensibilització i expressió creativa" a la Universitat Iberoamericana.

Posteriorment va començar els seus estudis de gravat en el taller de gravat del Instituto Nacional de Belles Artes de San Miguel Allende, a Mèxic.

El 1996 es trasllada a Barcelona, on és membre del Reial Cercle Artístic. Actualment viu a Llavaneres i es dedica principalment al dibuix i al gravat: és una assídua participant al nostre Taller de Dibuix del Natural i del Taller de Gravat de Jordi Rosés i Claudia Lloret.



És precisament en aquest taller on ha preparat els gravats que presenta en aquesta exposició: obra gràfica impresa sobre paper, aiguaforts i aiguatintes sobre coure, carborundum sobre plàstic i alguns collages, en diversos formats petits i mitjans.


Juego de líneas: Vernís tou sobre coure, i collage
Cruce de caminos - Aiguafort sobre coure, i collage

Mitja hora abans de la inauguració tindrà lloc a El Públic l'habitual xerrada-col·loqui entre l'artista i el comunicador Joan Poch.