dimarts, 23 de juny del 2015

CONVOCADA LA "COL·LECTIVA SANT LLUC 2015"Com cada any per aquestes dates, ens plau convidar-vos a participar a l’Exposició Col·lectiva Sant Lluc, que inicia tradicionalment la temporada artística a Mataró. Aquest any se celebrarà del 17 de setembre a l’1 de novembre, a l’Ateneu Fundació Iluro.

Aquesta mostra col·lectiva, com sabeu, està organitzada per l’Associació Sant Lluc per l’Art, encara que, per participar-hi, no és requisit indispensable el pertànyer a l’Associació.

Ens agradaria poder comptar amb el màxim de participació, encara que les limitacions d’espai ens obliguen a que un Jurat, segons el seu criteri independent, seleccioni les obres a exposar.

Aquest any, per tal d’estimular la participació i l’obra d’artistes joves, s’ha convidat els Batxillerats artístics de Mataró a participar a la Col·lectiva. Cadascun dels tres Centres seleccionarà 4 o 5 obres d’alumnes seus, que seran exposades en un espai diferenciat. El fet de venir prèviament seleccionats pel seu Centre els eximeix de passar pel Jurat.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que aquest any l'artista convidat és l’escultor Yago Vilamanyà.

També us anunciem que el diumenge 18 d’octubre, coincidint amb la festivitat de Sant Lluc, es durà a terme la tradicional visita col·lectiva a l’exposició, on els artistes seleccionats que ho vulguin podran explicar i comentar la seva obra amb els companys i públic assistent.

Trobareu les Bases de la Convocatòria i la Butlleta d’inscripció (que cal que porteu ja emplenada juntament amb l’obra) a l'apartat corresponent de la nostra plana web, des d'on us les podreu descarregar i imprimir.


També clicant aquí:


                               BASES       BUTLLETA D'INSCRIPCIÓ

Us encoratgem a participar i us recomanem que aneu preparant l’obra, ja que s’acosten les vacances i setembre és a tocar.