dilluns, 6 de juliol del 2015

ALBERTO ROMERO EXPOSA A LA PARÉS




Amb una certa vergonya pel retard de la publicació de la notícia, el nostre company Alberto Romero continua exposant a l'espai 2 de la Sala Parés, al carrer Petritxol de Barcelona, i encara podrem veure la seva mostra fins a l'11 de juliol.

Va inaugurar el dia 11 de juny, el mateix dia que a Mataró s'inaugurava el Premi Torres García, i la densitat informativa d'aquells dies van deixar aparcada la notícia, que ens ha quedat oblidada al calaix fins ara. Sinceres disculpes!

L'Alberto presenta en aquesta exposició un conjunt d'obres que responen fidelment al seu concepte artístic, ben conegut, encara que portant-lo cada cop més cap a les seves últimes conseqüències.



La crítica que li dedicava el suplement Culturas de La Vanguàrdia el dissabte passat deia que l'Alberto "sempre ha tingut clar que el seu llenguatge és el món real, i que en aquest viatge a l'exterior a través de la pintura s'aconsegueix arribar a la vida interior de les coses. Així les seves flors, les natures mortes, els bodegons poblats de carbasses, coliflors, els retrats són fidel reflex d'aquesta ànima que s'amaga darrere dels objectes. Una figuració que es podria qualificar de lírica, en la que la veritat apareix pura, nua d'ornaments innecessaris."

Si cliqueu en aquest enllaç podreu veure el catàleg complert de les obres presentades per l'Alberto en aquesta nova mostra seva a la sala barcelonina.