divendres, 10 de juliol del 2015

"BADLANS", DE MANEL CONTRERAS, A APARELLADORS

El Públic va acollir el passat 26 de juny la presentació de l'exposició 'Badlands', de Manuel Contreras, dins el cicle 'Un cafè amb...' en el qual l'artista i comunicador Joan Poch conversa a l'escenari de l'espai cultural amb l'artista que inaugura mostra a continuació a la sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics.



Mitja hora després, a les 19:30, va tenir lloc la inauguració de l'exposició. En aquesta ocasió la presentació va anar a càrrec de Carlos Soriano, i va comptar amb la presència del nou Alcalde de Mataró, que feia amb aquesta presentació un dels seus primers actes públics.



L'exposició, com explica el mateix Manuel en el vídeo, està integrada per una selecció de fotografíes de les cases-cova de Guàdix, la seva terra, amb les seves particulars xemeneies-escultura.



Presidint la sala, un poema de Manuel Patricio fet expressament per a l'ocasió, i una foto-quadre feta a dues mans amb Pepe Novellas en ocasió de la mostra conjunta que van fer a l'Espai Capgròs fa uns anys amb el mateix tema.



L'exposició, que va comptar amb una nombrosa assistència de públic el dia de la inauguració, es podrà veure encara a Aparelladors fins el 25 de juliol, tancant la temporada expositiva 2014-2015.