dijous, 21 de gener del 2016

INAUGURACIÓ DE "ART PRINT RESIDENCE AL MÓN"

Recordem que avui s'inaugura a l'Ateneu de la Fundació Iluro una magnífica exposició, a càrrec del Taller de Gravat de Jordi Rosés i Clàudia Lloret, tai i com anunciàvem en l'anterior post del dilluns passat.


El cartell juga amb una tipografia i una imatge que vol representar la procedència universal dels participants a la mostra -i al propi Taller de Gravat-, amb les agulles que claven en el mapa representant l'origen geogràfic de tots els seus alumnes.

Aquesta és la presentació que en fa la Fundació Iluro, que organitza la mostra juntament amb la ART PRINT RESIDENCE, i a la que volem agrair des d'aquí la iniciativa d'haver portat aquesta exposició  a Mataró i la oportunitat que ens brinda de poder gaudir d'un altíssim repertori d'obres i artistes:

Inauguració: dijous, 21 de gener a les 19.30h
Ateneu Fundació IluroLa Riera 92 - Mataró 
Des de la Fundació Iluro volem contribuir a impulsar l’activitat cultural i artística a Mataró. No hem d’oblidar però que Mataró té també el privilegi de ser la capital d’una comarca extraordinària, potent, diversa i inquieta. 
ART PRINT RESIDENCE AL MÓN n’és un exemple doblement engrescador; perquè ens permet gaudir de l’obra de diversos artistes d’arreu del Món i també –i potser sobretot-, perquè ens acosta a la construcció d’un projecte que des d’Arenys de Munt ens connecta amb el Món 
L’exposició s’inaugura el dijous dia 21 de gener a l’Ateneu de la Fundació Iluro, amb una mostra de gravats resultat de l’esforç continuat, professional, de qualitat, exigent, innovador i d’investigació d’en Jordi Rosés i la Clàudia Lloret.