dilluns, 19 de setembre del 2016

CICLE DE CONFERÈNCIES A CA L'ARENAS


L’Associació Amics de Ca l’Arenas obre temporada amb la conferència "Centres de poder a la comarca, de l'antiguitat fins avui" a càrrec d'Oriol Quadrada



El dijous 22 de setembre a 2/4 de 8 del vespre, L’Associació Amics de Ca l’Arenas ens presenta Oriol Quadrada, periodista i historiador, estudiós de l’evolució dels períodes que al llarg dels segles han modificat els centres de poder de la nostra comarca, els quals han influït en la configuració i l’organització des de l’antiguitat fins als nostres dies.

Són molts els estudis que Oriol Quadrada ha dedicat a posar llum a la gènesi de la vila de Mataró, dels entorns i dels seus límits canviants, aportant documentació i nous elements per donar a conèixer la via administrativa i la modificació dels termes en cadascuna de les etapes, amb la consegüent implantació dels poders decisoris. Els avatars de la comarca exposats mitjançant la documentació i l’estudi de cada moment.


L’Associació Amics de Ca l’Arenas ofereix la possibilitat d’endinsar-nos en el nostre llarg passat de la mà d’Oriol Quadrada, que s’ha dedicat amb devoció a investigar l’organització de Mataró i el seu entorn fins la nostra realitat actual.