dilluns, 26 de setembre del 2016

PROPERA INAUGURACIÓ A APARELLADORS: MARIO PASQUALOTTO


El proper divendres 30 de setembre, a les 19:30h, iniciem la temporada d'exposicions al Col·legi d'Aparelladors amb la dedicada a Mario Pasqualotto

Mitja hora abans, a les set de la tarda, a l'espai "Un cafè amb..." de El Públic, Joan Poch dialogarà amb l'artista a propòsit de la seva trajectòria , la seva obra i l'exposició que presenta a continuació.

Mario Pasqualotto (Barcelona, 1953) és un artista multidisciplinar. La seva activitat artística es desenvolupa en diferents camps de las arts, des d'instal·lacions, performances, escultures, escultu-pintura, joies i obra gràfica. Treballa a Europa (Espanya, Itàlia, Alemanya) i als EEUU (New Jersey), instal·lat entre dos estudis, el de Barcelona i el de Plainfield (New Jersey, EEUU). 
Pasqualotto va iniciar el seu recorregut expositiu el 1975 a Itàlia i Espanya. Des de llavors, les seves obres han estat objecte d'innumerables exposicions.
També ha mostrat la seva obra en conegudes galeries d'Europa, Estats Units, i Àsia, algunes d'elles com la Galeria René Metrás (Barcelona), la Fundació Vila Casas (Barcelona), la Galeria Fidel Balaguer (Barcelona), la Fundació Espai Guinovart (Lleida), l'Institut Cervantes d'Àmsterdam, la Galeria Lina Davidov (París), la Galeria BAI (Nueva York), la Galeria de la City University (Hong Kong), d'entre moltes altres.