dilluns, 10 d’octubre del 2016

NOUS CURSOS DE TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES

La nostra companya Teresa Vidal Peig ens informa del nou espai que s'acaba d'obrir a Mataró i a on ella impartirà cursos. És l' Espai Maker  i podeu accedir al seu web clicant sobre el nom.
"Un espai de fabricació digital pioner al Maresme. En ell s'hi poden trobar tot tipus d'eines per a l'elaboració de les noves escultures 3D d'impressió digital, i també hi ha un espai de formació. També hi haurà un curs  de dibuix i pintura DIGITAL, amb eines com el Photoshop i l'Illustrator, i està pensat pels dissabtes tarda de 16 a 18h, amb un preu mensual de 58€, durant tot el curs 2016/17"

Ens indica que els socis de Sant Lluc tindran un descompte en els diferents cursos. Si hi esteu interessats, entreu al web i consulteu preus i característiques dels cursos, taller i equipaments.


____________________________________________________ 

També el company Jordi Jubany ens comunica els nous cursos d'oli i aquarel·la que impartirà al seu taller del carrer Iluro 30, els dimarts i dijous de 17 a 20h, així com de l'aprenentatge (nivell iniciació) de la tècnica del sumi-e (pintura monocromàtica amb tinta xinesa de l'escola japonesa/zen).

Les places són limitades, i podeu resoldre qualsevol dubte trucant-lo al 


669974282.


També podeu ampliar informació sobre en Jordi i la seva obra entrant al seu web