diumenge, 16 d’octubre del 2016

VISITA COMENTADA A LA COL·LECTIVA SANT LLUC

Aquest matí ha tingut lloc a la planta baixa de l'Ateneu de la Fundació Iluro la anunciada visita comentada a la Col·lectiva Sant Lluc 2016.

En absència de Daniel Llin i d'Antoni Luis ha conduït la sessió Isabel Llaquet, secretària de l'Associació, que en la seva presentació ha començat lamentant la pèrdua ahir mateix de Raul Capitani, de qui es fèia el comiat precisament en aquells moments.



La visita ha començat donant la paraula a l'artista convidat d'aquest any, Joan López, que ha anat comentant una per una totes les obres que exposa.


Aquesta iniciativa, proposada ja fa anys per Daniel Llin, s'ha anat celebrant habitualment el diumenge més proper al 18 d'octubre, festivitat de Sant Lluc, el nostre patró, i hem de dir que cada any en sortim més satisfets.


Sense cap premisa prèvia, la trobada és oberta a tots els participants seleccionats a la Col·lectiva de l'any, i al mateix temps, oberta a tot el públic assistent que ho desitgi. La fórmula és, senzillament, que cada artista comenti el què vulgui de la seva obra: què vol expressar amb ella, les seves vivències, les dificultats tècniques a les que s'ha hagut d'enfrontar... 


La visita és enriquidora per a tothom, ja que a més de conèixer personalment els companys artistes, permet intercanviar opinions amb ells sobre l'obra presentada, una experiència que tothom qualifica com a molt positiva.


A les imatges que publiquem avui us oferim aspectes generals d'aquesta visita. Les corresponents a cada artista amb la seva obra les publicarem en posts succesius.