divendres, 13 de gener del 2017

CURS DE GRAVAT DE LAIA ARNAU

La nostra companya Laia Arnau ens envia aquesta informació sobre el curs de gravat que comença a impartir al mes febrer:


Bon dia a tothom del Sant Lluc!, 

Us passo aquesta informació per si algú hi està interessat.

Ara sí que sí.!

Fa temps que volia oferir petits cursos al meu espai de gravat, i entre feina i la necessitat d’unes obres endarrerides al taller, s’ha posposat fins avui,... però bé… aquí estic. He de dir, però, que això també ha donat temps a anar, de mica en mica, conformant l’espai amb noves eines per poder treballar molt millor i a ser pensat.
La Carboneria convida ara a ser compartida, en idees i en caliu, a partir del mes vinent, Febrer 2017.

Disposarem d'un torcul Reig per proves, i d’un Tòrcul Cameron (Tòrculs Ribes), de molta precisió, Resinadora per fer aiguatintes, Escalfaplanxes amb termostat, Pica per aigua i pica exterior de neteja, Projector d’opacs, Eines de gravat com punxons, rulines… etc. Tintes Charbonnel, Mordents, Vernissos per planxes i Material de neteja (no tòxic), Assecants de pape, Paper de seda i Paper Manil·la, Cubetes i Tarlatana….i el que pugui anar venint… a banda de tota la meva voluntat i il.lusió.

A l’inici de taller donaré sempre dues planxes de coure de petit format i paper de gravat per fer els primers passos, tot i que les planxes i el paper no estaran inclosos en el material, perquè que cadascú acaba fent la seva pròpia obra i aquesta té demandes diferents. En tots els tallers, si ho voleu comprovar, les planxes i el paper van a part. El preu per 4 setmanes, amb un total de16 hores mensuals és de 85 euros, els divendres tarda de 4 a 8, que tindrà continuitat fins la tercera setmana de juliol. Començarem amb Aiguafort i Punta seca, i si tot va bé, anirem incloent, al vostre ritme, les tècniques que estiguin al meu abast d’oferir, com per exemple l’aiguatinta i el fotogravat en planxa de polímer fotosensible, doncs estic construint una petita insoladora.

Garanteixo bon ambient i petit break per berenar, puix que m’han regalat una cafetera estupenda i una Kettle pels que preferiu el te.
Constància, una carpeta i un davantal és tot el que necessiteu portar…
Ah! i il.lusió!

Una abraçada!

Laia