divendres, 27 de gener del 2017

J. M. BONET, NOU DIRECTOR DEL CERVANTES


"El crític d'art I escriptor Juan Manuel Bonet (París, 1953), actual director de l'Instituto Cervantes a la capital francesa i exdirector de l'IVAM, serà el nou director del Cervantes en sustitució de Víctor García de la Concha. 
El Govern rellevarà demà (per avui), en el Consell de Ministres, García de la Concha, que porta just cinc anys al capdavant d'aquesta institució de promoció i defensa de la llengua espanyola i la difusió de la cultura d'España i Hispanoamèrica. 
Bonet, considerat un dels experts en pintura contemporània más importants d'Espanya, és director de l'Instituto Cervantes a París des del 2012, i anteriorment havia estat director del Museo Reina Sofía (2000-2004) i de l'IVAM de València (1995-2000)". 
(TEXT I FOTO: LA VANGUARDIA)

Recordem que Juan Manuel Bonet és membre del Jurat del nostre Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró des de 2011. Es va incorporar a la quarta edició i ha seguit com a membre en la cinquena, la sisena i en aquesta setena que està actualment en marxa.

Des d'aquí el felicitem sincerament per aquest pas endavant en la seva carrera professional, alhora que li desitgem molta sort i encert en la seva nova tasca directiva.