dilluns, 6 de febrer del 2017

INAUGURACIÓ DE CARME BUFÍ I MARIA F. CORTÉS AL CASAL



El passat divendres, després de la inauguració de Parelles artístiques a l'Ateneu, va tenir lloc, a les vuit del vespre, la inauguració de l'exposició MOSTRA D'ESCULTURA I PINTURA, a càrrec de Carme Bufí i de Maria Fernández Cortés.

La mostra, que per voluntat de les protagonistes va ser compartida per temor a no poder abastar personalment una exposició individual, va demostrar que les dues tenien prou bagatge i prou material per omplir cadascuna la sala sencera amb escreix. La Carme, a més, va aportar també obra pictòrica a la idea inicial d'exposar només escultura, i la Maria va afegir també una carpeta amb tot allò que lo li cabia a les parets.

La sala, a més, va resultar insuficient per acollir la gentada que les dues van aconseguir aplegar. Mèrit, doncs, per partida doble de les dues artistes, tant artístic com de convocatòria.

Després de la presentació habitual d'Antoni Luis, president de l'Associació, l'acte va discórrer en un ambient de grata companyia, ben amanit amb una copa de cava i unes delicioses galetes provinents de la cuina de la Maria.