dilluns, 13 de febrer del 2017

MATARÓ, GENEALOGIA D’UNA CIUTAT. PROCÉS DE CONSTRUCCIÓA l’Associació Amics de Ca l’Arenas, i en el marc de les habituals conferències mensuals a la seva seu, Xavier Clavell Nadal, expert en tecnologia, informarà del gran projecte que duu a terme en col·laboració amb el Museu Arxiu de Santa Maria. Un entorn informàtic que integra i enllaça les dades per establir els lligams dels nostres avantpassats per a treballs d’investigació sobre les arrels de les famílies mataronines de totes les èpoques i obert a futures incorporacions.

Xavier Clavell Nadal explicarà aquesta eina estandarditzada que, amb més de 115.000 persones de totes les èpoques ja entrades, facilitarà enormement les consultes genealògiques perquè pretén integrar dades del registre civil, els padrons d’habitants, els arxius parroquials, les escriptures notarials, etc. Un projecte ambiciós que ja està en marxa.

Serà dimecres 15 de febrer de 2017, a dos quarts de vuit del vespre, a l'ASSOCIACIÓ AMICS DE CA L’ARENAS, Carrer d’Argentona, 64