dijous, 9 de març del 2017

EL CAVALLER ARNAU PUIG

"França premia la contribució del filòsof i crític d'art Arnau Puig en la creació i el pensament amb la medalla d'Oficial de l'Ordre de les Arts i les Lletres".El crític d’art i un dels fundadors del moviment Dau al Set, Arnau Puig, va rebre de mans del Cònsol general de França a Barcelona, Edouard Besaly, la distinció d’Oficial de l’Ordre de les Arts i de les Lletres de França.

Arnau Puig va estar acompanyat en aquest acte pel conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila i per nombrosos amics i personalitats relacionades amb el món de la cultura que varen donar suport a un lluitador de l’art que molt emocionant va donar les gràcies a tots els que l’envoltaven. El cònsol general de França va reflectir en el seu discurs la vinculació d’Arnau Puig amb la cultura francesa i va fer un repàs a tota la seva vida. Arnau Puig es va esplaiar i va agrair les mostres de suport rebudes. Va tancar l’acte el conseller de Cultura, Santi Vila que va significar els lligams de França i Catalunya i va ressaltar la tasca desenvolupada per Arnau Puig (Bonart).

Felicitats Arnau Puig!. Orgullosos de la feina que vas fer com a membre del jurat de les cinc primeres edicions del Premi de Pintura Torres García-Ciutat de Mataró.

Us recomanem ferventment la lectura de l'article que li dedica El Punt Avui+, amb una descripció pormenoritzada de l'acte: