divendres, 9 de febrer del 2018

LES VARIACIONS DE SAFONT-TRIA A APARELLADORS


El passat 2 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, va tenir lloc a la Sala d'exposicions del Col·legi d'Aparelladors la inauguració de l'exposició VARIACIONS, de Tomàs Safont-Tria.



A les set de la tarda, però, mitja hora abans de la inauguració, va tenir lloc a "L'Altre" l'habitual xerrada-col·loqui entre Joan Poch i l'artista, a propòsit de la seva obra i de l'exposició.



La presentació va anar a càrrec d'Antoni Luis, president de l'Associació com a entitat organitzadora, que va cedir la paraula a Pere Pascual perquè li fes el panegíric. 


Com ja vam indicar, es tracta d'una exposició d'obra recent que ens mostra diferents processos en la creació d'una obra, o de diverses variacions sobre un mateix tema, en diferents formats.

La mostra se centra gairebé excussivament en la figura, ja que només quatre de les obres exposades tenen el paisatge com a protagonista.



La inauguració va concentrar una gran afluència de públic, que va omplir a vessar la sala que regentem al Col·legi d'Aparelladors.