dilluns, 3 de gener del 2011

25.000

Avui al matí hem arribat a les 25.000 visites. La cifra potser és com qualsevol altra, però és un número molt rodó, d'aquells que fan patxoca.

Acostumem a celebrar aniversaris de dates assenyalades (de naixement, de casament...), o a commemorar quantitats molt rodones de fets importants de la nostra vida familiar (noces d'argent, d'or...) o social (centenaris de naixement o de mort, de fets històrics, de batalles perdudes o de guerres guanyades...). Fins i tot recentment hem celebrat a Mataró un mil·lenari ben sigificatiu!

Però 25.000 és una xifra que ja s'escapa de les commemoracions habituals. I si són visites a un Blog, doncs Déu n'hi do! Perquè en menys de dos anys d'existència i descomptant els dos agosts de vacances, representa 1200 visites mensuals, que no cal dir com agraïm i com ens estimulen, però també com ens obliguen i ens forcen a una major autoexigència cada dia.

Coincidint gairebé amb l'estrena d'any volem aprofitar l'avinentesa per fer-vos arribar els 25.000 millors desitjos per aquest 2011 que ara encetem, i que confiem superi totes les crisis, especialment l'artística.

Molt bon any a tots! I moltes gràcies per la vostra confiança!

1 comentari:

Antoni ha dit...

Enhorabona ! Gràcies per la feina que aneu fent constantment. El treball ben fet també té la seva recompensa .
Antoni