diumenge, 2 de gener del 2011

ANY NOU...

En aquesta ocasió, tot i presentar-se un 2011 amb molt bones perspectives artístiques, no podem dir allò d'Any Nou, vida nova, perquè pràcticament durant tot el mes de gener, a casa nostra, tot segueix igual.


Recordeu que les dues exposicions del MINIART, al Casal i a la Presó, estaran obertes fins al 30 de gener, i la New Figures d'Eduard Novellas, al Col·legi d'Aparelladors, fins el 22 d'aquest mes.


Per tant la primera inauguració de 2011 no serà fins el 28 de gener, a Aparelladors, i anirà a càrrec de Raul Capitani. Ja us ampliarem la informació més endavant.

Abans, però, el dimarts 18, està programada la sortida cultural a La Vajol que us hem anunciat per correu. Complement de la conferència ART I GUERRA que Assumpta Montellà va pronunciar a Ca l'Arenas, explicant el periple de les obres del Museu del Prado cap a un refugi segur -la mina de talc de La Vajol- per protegir-les dels estralls de la guerra, comptarem amb el privilegi de la pròpia Assumpta com a guia. Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb Teresa Roig (teresa.roig@telefonica.net) com més aviat millor, per completar les darreres places lliures.