divendres, 14 de gener del 2011

DUES INAUGURACIONS FORA DE MATARÓ

TORRES GARCÍA A BARCELONA
El dimecres, a Barcelona, la Galeria Oriol inaugurava una exposició de dibuixos inèdits de Torres García.


Sembla que aquest any els astres es confabulin per oferir-nos una constel·lació de notícies i exposicions al voltant de Torres García, que d'alguna manera ens ajuden en la feina d'organitzar activitats complementàries a la Biennal 2011. Així que si algun dia us perdeu per Barcelona -o hi aneu expressament, que s'ho val-, no us oblideu de passar pel MNAC i pel carrer Provença. Tot per anar fent boca, i escalfar motors de cara al 12 de maig!

JUBANY A SANT CUGAT
I avui mateix, a les 19:30h, a Sant Cugat, el nostre company Jordi Jubany inaugura una exposició d'olis que sota el títol de LA CREATIVITAT EXPRESSADA EN LES CIUTATS serveix per inaugurar l'any del 25è aniversari de la Sala Rusiñol.


L'exposició serà presentada per Josep M. Cadena, que en la seva ressenya diu d'en Jordi: Pintor jove i amb empenta constructiva i colorista alhora, Jordi Jubany (Mataró, 1970) és un valor emergent dins del nou art figuratiu català. «Avança amb pas segur i pinta a consciència, segur de què amb la representació de les coses que veu s'arriba a plasmar un veritable sentiment d'humanitat».