dijous, 20 de gener del 2011

IPAINTGINGS

Aquests dies una mica escassos de notícies els podem aprofitar per oferir-vos uns materials que segurament us sorprendran si no hi esteu familiaritzats, però que cal conèixer per estar al dia de noves tècniques i procediments.


Es tracta de la realització d'obres d'art fetes amb el suport dels dos dispositius més de moda actualment: l'iPhone i l'iPad. Certament està en discussió la relació entre l'art i les noves tecnologies, i ben obert el debat de si es pot considerar art el resultat d'utilitzar dispositius digitals i el software associat per a la creació plàstica, però com s'ha argumentat repetidament, ben segur que els grans artistes de la història no haurien dubtat a utilitzar-los, ja que és inherent a la condició de geni anar sempre un pas endavant al seu temps.

iPaintings és un grup d'artistes que utilitzen aquest recursos per a les seves creacions. Sense entrar a valorar-les arísticament, que no ens correspon, podeu entrar a la seva plana web clicant AQUI, si voleu veure els seus treballs.