divendres, 25 de març del 2011

JOVES SANT LLUC

El dijous 25 es va inaugurar a la Sala d'Exposicions Caixa Laietana, de la Plaça Santa Anna, la Mostra dels Joves Seleccionats a la Col·lectiva Sant Lluc 2010Núria Calsapeu, gravadora i joiera, Marc Sala, escultor, i Ricardo Parabere, pintor. 




Us reproduïm a continuació les fotos i un fragment del comentari que li dedica el setmanari CAPGRÒS: 


 La tria dels artistes, realitzada arran de la Col·lectiva Sant Lluc, és ben variada. Calsapeu hi mostra joies d’or i plata i gravats que tenen la figura de la dona com a protagonista. Parabere, argentí d’origen i resident a Mataró des de l’any 2004, presenta una sèrie de deu pintures realistes, amb protagonistes en diferents punts d’una casa. Marc Sala, dels tres el que acumula més currículum, ofereix originals escultures abstractes fetes de ferro, una dotzena en total. Antoni Luis, president de l’Associació Sant Lluc per l’Art, agraïa als joves la seva feina: “Els hem deixat poc temps per presentar les seves obres, el calendari ens jugava en contra, però ho han superat amb escreix”, tot afegint que des de l’entitat se senten “orgullosos de fer de jardiners de nous talents, ja que en moments com l’actual es necessita més que mai l’empenta de l’art”.

L’exposició es pot visitar de dilluns a dissabte de les 17.30 a les 20.30 h, i els diumenges i festius d’11.30 a 13.30 h i de 18.30 a 20.30 h