dissabte, 19 de març del 2011

MATARONÍ IL·LUSTRE

El proper dimecres 23 de març, a les 20 h, tindrà lloc en el Saló de Sessions de l'Ajuntament (La Riera 48), l'acte institucional amb motiu del nomenament del Dr. Antoni Comas i Pujol (1931-1981), primer catedràtic de Llengua i Literatura Catalanes de la Universitat de Barcelona, com a Membre de la Galeria de Mataronins i Mataronines Il·lustres, títol que li va concedir l'Ajuntament en el Ple del 8 de gener de 2009.


Durant l'acte, en el que el Dr. Agustí Bover i Font, catedràtic emèrit de Filologia Catalana de la UB, president de la Societat Catalana de Llengua i Literatura i deixeble d'Antoni Comas farà una glosa de l'homenatjat, es farà la presentació del retrat d'Antoni Comas, obra de l'artista mataroní EDUARD NOVELLAS.


Des d'aquí volem felicitar l'Eduard, per una obra que sense conèixer encara no dubtem que serà de gran qualitat, i també l'Ajuntament, per la seva aposta per la joventut com a manera de donar un nou aire a la seriosa Galeria de Retrats de Mataronins I·lustres de la Casa Gran.