dilluns, 7 de maig del 2012

17a FIRA DE DIBUIX I PINTURA (2)

El dissabte passat es va celebrar a Mataró la 17a edició de la FIRA DE DIBUIX I PINTURA, que va congregar a la Riera i a la Rambla més d'una seixantena d'artistes per exposar i vendre les seves obres originals.




L'Unió de Botiguers ens va facilitar una taula "institucional" per poder-hi mostrar l'activitat dels nostres socis, en agraïment a la col·laboració de l'Associació en l'organització de la Fira. Ja vàrem explicar que hem coordinat la novetat d'aquest any, fent possible que molts aparadors de comerços estiguessin decorats amb obres d'artistes nostres, o amb motius pictòrics, per "fer de tot Mataró una galeria d'art a l'aire lliure". D'aquest aspecte en parlarem en el post proper.






Cap al migdia, un cop inaugurada oficialment, l'alcalde i representants de l'Unió de Botiguers varen fer una visita detallada a totes les parades de la Fira. Les fotografies mostren dos moments del pas per la nostra carpa-taller, instal·lada al començament de la Rambla, on la comitiva va rebre amb interès les explicacions de les nostres activitats en favor de l'art.




Per la tarda, amb el sol atenuant una mica l'incomoditat del vent que bufava en aquell sector, els menuts encara van poder demostrar les seves habilitats artístiques, amb els materials que se'ls va proporcionar a aquest efecte.